Solárna energia je zadarmo!

Solárna energia je zadarmo!

Najväčší boom solárnych elektrární je síce dávno za nami, však fotovoltaické panely vídame na strechách domov v každom meste i dedine. A počasie posledných rokov nám ukazuje, že dní plných slnečného svitu bude zrejme skôr pribúdať. My pre Vás v našom internetovom obchode máme bezmála 160 rôznych produktov na solárnu energiu. Jedná sa predovšetkým o dekoratívne predmety a figúrky na balkóny, terasy a záhrady, ale sú tu aj rôzne praktické svetelné zdroje a lampičky. Pozrite sa na tie, ktoré som pre Vás dnes vybrala.

Asi najobľúbenejším solárnym produktom sú klasické zapichovacie záhradné lampy, ktoré zdobia mnoho cestičiek a truhlíkov. Svetlo od nich je veľmi intenzívne a dokáže bezpečne osvetliť každý chodníček lemovaný trávnikom. Môžete ich mať v mnohých rôznych farbách, tvaroch a prevedeniach, štíhle tyče alebo rôznofarebné gule, mozaikové lampy, svetlá v tvare ruží či slnečníc či originálne dáždniky.

Štýlové sú tiež svetlá vo forme sezónnych dekorácií napr. v tvare veľkonočných vajíčok, jesenných listov, tekvícalebo veľa rôznych vianočných motívov. Vďaka solárnej energii môže mať Vaša záhrada mnoho podôb v každom ročnom období. solární světlo

Ďalšími obľúbenými solárnymi výrobkami sú dekoračné figúrky. Samozrejme nemôžem nespomenúť tradičné trpaslíky. Tie môžete mať v mnohých rôznych prevedeniach od klasického s lampášom až po dva pri táboráku, ako si opekajú špekáčiky. Vašich priateľov iste tieto doplnky pobaví a môžu byť aj vtipným darčekom.

Z ďalších veselých a hravých ozdobných figúrok ponúkame solárnych ježkov, líšky, mačiatka, zajace, korytnačky a pochopiteľne aj našu špecialitu – surikaty, ktorých máme v ponuke dvanásť rôznych prevedení. Mimoriadne bohatá ponuka je aj z vtáčej ríše, kde si môžete zaobstarať solárne husi a kačice alebo dokonca aj papagáje a plameniaky.

Veľmi žiadané sú aj solárne reťaze a girlandy. Tie sa hodia ako v lete, tak v zime. V teplých dňoch poslúži ako krásna dekorácia pri záhradných slávnostiach aj príjemnom večernom posedení s priateľmi na terase. Solárne lampióny a palmy vnesú veselú prázdninovú atmosféru nielen na detské oslavy. V zime potom využijeme solárne reťaze s vianočnými motívmi, napríklad s hviezdami, ktoré čarovne ozdobia vaše stromčeky, hrantíky a kvetináče tisíckou sviatočných svetiel.

Využívate solárnu energiu alebo o nej ešte len uvažujete?



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.