Záhrada – obľúbené miesto na odpočinok

Záhrada – obľúbené miesto na odpočinok

Zavlažovanie na prvom mieste

Letná záhrada je obľúbené miesto na odpočinok i rôzne aktivity. Aby sme sa mohli tešiť z krásnej a sviežej zelene, je potrebné jej dopriať aj dostatok vlahy.

Na čo najefektívnejšie zavlažovanie jednoducho stačí ku každej rastline zapichnúť koreňový zavlažovač. Tým sa zabezpečí, že sa voda dostane ku koreňovému balu rastliny a nevsiakne do pôdy bez úžitku.

Vedeli ste, že rastliny nemusia trpieť smädom ani vo vašej neprítomnosti? Veľmi jednoduchým riešením sú zavlažovacie hroty, ktoré vodu rastlinám dávkujú.

Ak vás už nebaví behať s kanvičkou od rastline k rastline, máme pre vás skvelý nápad – zavlažovaciu sadu. Tento dômyselný a flexibilný modulárny systém sa postará o to, aby ste mohli zavlažovať všetky rastliny súčasne a bez námahy.                     

Údržba pre každú záhradu

Najmenej obľúbená činnosť na záhrade je odstraňovanie buriny. Ako sa jej zbaviť ľahko, bez námahy a efektívne? Máme pre vás dokonale praktického pomocníka. Je ním profesionálny odstraňovač odolnej buriny. S jeho pomocou vytrhnete ľahko a rýchlo burinu aj s koreňmi.

Kosenie trávnika je činnosť oveľa obľúbenejšia, ale nemusíme sa dostať na každé miesto. V týchto prípadoch je skvelou voľbou bezdrôtový zastrihávač trávnika.

Záhrady sa často stretávajú s nepozvanými škodcami, ktorí spôsobujú nevyčísliteľné škody. Medzi takýchto škodcov patria slimáky, ktoré vám pomôže účinne chytiť pasca na slimáky.

Pohodlný odpočinok

Teraz, keď ste sa o záhradu postarali tak starostlivo, si určite zaslúžite odpočinok a posedenie na mäkkom sedáku. Ak si k tomu odložíte kávu alebo iný nápoj na štýlový servírovací stolík, bude váš odpočinok dokonalý.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.