Pohodlné čítanie a lúštenie

Pohodlné čítanie a lúštenie

Obdobie pred Vianocami – čas adventný – je nielen časom stretávania sa s rodinou a priateľmi, ale aj časom, ktorý aj cez nevľúdnosť počasia dýcha príjemnou domácou atmosférou. Ako radi sa v týchto dňoch po namáhavom dni zaboríme do pohodlného kresla v teple domova a vezmeme do ruky knihu, časopis alebo krížovku. Pri príjemnom tlmenom svetle si tieto chvíle odpočinku užijeme asi najlepšie. Dovoľte nám pár tipov pre ešte lepšie vychutnanie týchto vzácnych momentov.

Tiež sa Vám v poslednej dobe zdajú všetky písmenka menšie a horšie čitateľné? Aj keď používate okuliare, aj tak nemáte komfortný pocit? Ponúkame Vám šikovnú pomôcku – maxilupu. Má rozmery formátu A4 (cca 30 x 20 cm) a čítanie a lúštenie Vám prinesie opäť toľko radosti ako predtým.

Ďalším báječným pomocníkom pre obľúbené lúštenie krížoviek a sudoku môžu byť guľôčkové gumovacie perá. Napísať, vygumovať a opraviť, to je presne to, čo, pri týchto činnostiach často potrebujete. A ak Vám pero nedopatrením urobí škvrnu na odeve? Samozrejme ju vygumujete! Maxi lupa

Aj keď sedíte v pohodlnom kresle, pri písaní potrebujete často pevnú podložku. Takú môžete získať v odkladacom stolíku. Tento stolík je nielen praktický, ale i krásny a stane sa aj ozdobou každého interiéru. Elegantný model s filigránským železným rámom poslúži aj ako stojan na časopisy.

Aj keď pracovať by ste v chvíľkach odpočinku určite nemali a počítač by doma mal zostať vypnutý, môže sa stať, že potrebujete vyriešiť súkromnú korešpondenciu alebo si chcete zaskypovať so svojíme blízkymi. Potom určite oceníte flexibilný stojan na notebook, ktorý môžete využiť ako na stole, tak na pohovke alebo v posteli. Má 7 polôh, otočnú základnú dosku a možnosť kvalitného odvetrávania.

A pokiaľ radi sedíte pri písacom stolu aj pri vyložene odpočinkových činnostiach, radi by sme Vám ponukli príjemný a pohodlný nafukovací vankúš s oporou chrbtice, ktorá odľahčí chrbtici i platničkám.

Máte vôbec v dnešnej dobe čas na to, zasadnúť doma do kresla a vytiahnúť knihu? Ktorá Vás zaujala. Dáte nám tip do komentára?



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.