Chráňte vlasy pred zimou

Chráňte vlasy pred zimou

Zima vysušuje nielen našu pokožku, no ničí aj naše vlasy. Prečítajte si náš blog a my vám prezradíme, ako si zachovať lesklé vlasy bez rozštiepených končekov aj počas zimných mesiacov. 

Pravidelným zastrihávaním k zdravým vlasom

Chcete mať zdravé a dlhé vlasy? Nezanedbávajte zastrihávanie rozštiepených končekov. Ak je kaderníctvo zatvorené alebo sa vám iba nikam nechce, siahnite po prestrihávacom hrebeni. Rýchlo a bez námahy stačí prejsť po suchých vlasoch a zbavíte sa neposlušných pramienkov. 

Klasická gumička vlasy zbytočne potrápi

Netrestajte vlasy stiahnutím pevnou gumičkou. Doprajte im voľnosť a namiesto gumičky siahnite po sponách do vlasov,, ktoré ich udržia pohromade aj bez ničenia. 

Kvalitné pomôcky na úpravu účesu

Ak si bez natáčania kulmou svoj účes neviete predstaviť, siahnite po produktoch, ktoré vám umožnia regulovať teplotu vzduchu. Poskytnú vám tak ochranu pred poškodením vysokou teplotou a vlasy si vydýchnu. Ak chcete riziko poškodenia minimalizovať, siahnite po natáčkach, ktoré vytvoria vlny aj bez potreby teplého vzduchu. 

Hydratácia je základ lesklých vlasov

Nechcete drahé masky z obchodu? Urobte si domácu! Stačí zmiešať zrelý banán, avokádo a 2 lyžice kokosového oleja. Vzniknutú masku naneste na vlasy, počkajte 20-30 minút a následne vlasy umyte šampónom a kondicionérom ako zvyčajne. 



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.