Tipy na praktické darčeky aj darčeky pre radosť

Tipy na praktické darčeky aj darčeky pre radosť

Pre ženy, mužov, pre radosť aj pre uľahčenie varenia alebo upratovanie. Pozrite na naše tipy čo komu tento rok dať pod stromček!

Darčeky pre radosť – ženy

Milovníčky šperkov určite potešia napríklad  perlové náušnice, náhrdelník alebo náramok. Darčekom na mieru môže byť náhrdelník s príveskom v tvare znamenia zverokruhu. Chutnú kávu k raňajkám či dezertu pripraví kávovar. Teplá obuv v hrejivom alebo termo prevedení si vás naozaj získa. Radosť urobíte aj vždy potrebný krémom, kabelkou či peňaženkou.

Darčeky pre radosť – muži

Pánov môže potešiť stolný gril Plancha s nepriľnavou vrstvou a termostatom spoločne so 4 dielnou sadou grilovacieho náčinia. Z oblečenia vyberáme pánsky kardigán alebo bavlnenú košeľu s prímesou elastanu. Radosť urobíte aj koženou peňaženkou. Potreby do auta sa hodia vždy: poťah na volant alebo krčný vankúšik. V zimnom počasí muži určite ocenia vyhrievanú škrabku na sklo.

Jednoduchšia práca v kuchyni

Do väčšiny jedál je potrebné nakrájať cibuľu alebo cesnak. Zakúpte si krájač cibule alebo cesnaku a ušetrite tak svoj čas. Mixér s misou z nerezovej ocele vám pomôže s miešaním a šľahaním. S držiakmi na odpadkové vrecká sa vám už nikdy nezosunú do koša.

Ľahšie upratovanie

nástavcom na vysávač so zbernou nádobkou už nikdy nepovysávate náušnice či gombíky. Na vyčistenie podláh máme rotačný mop s vedrom. Vyčistenie nečistôt z medzier medzi dlaždicami si zjednodušíte pomocou 2 gúm na čistenie. Nedrží vám počas žehlenia poťah na doske? Napnite ho pomocou 4 napínadiel.  



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.