Vyberte si vhodnú obuv na každú príležitosť

Vyberte si vhodnú obuv na každú príležitosť

Uľahčite kĺbom a svalom počas prechádzky správne zvolenými topánkami.

Vychádzky počas teplých dní

Privítajte teplé dni prechádzkou mestom v priedušnej obuvi. Ešte pred nasadením topánok siahnite po vložkách, ktoré absorbujú vlhkosť a navyše príjemne voňajú. Každú milovníčku módy potešia mäkučké baleríny s protišmykovou podrážkou. Ak hľadáte topánky, ktoré vám budú sedieť ako uliate, dajte šancu balerínam s elastickým pásikom pre lepšie držanie na nohe. Elegantné dámy potešia topánky Beáta s kvetinovým vzorom.


Prechádzka v prírode

Do prírody si vezmite pevnú obuv, ktorá vám pomôže tlmiť došľap a tak zmiernite záťaž na kolená. Dámam učarujú pohodlné tenisky Alena s moderným dizajnom. Pre pánov máme k dispozícii botasky so suchým zipsom na rýchle obutie. Doprajte svojim kĺbom extra starostlivosť a zakúpte si spolu s topánkami aj multifunkčné vložky do topánok pre ešte vyšší komfort pri chôdzi.


Obujte sa do dažďa

Aj gumáky môžu byť trendy kúskom v šatníku! Na upršanú záhradu sa vám perfektne hodia krátke gumákové vsuvky s potlačou ruží. Gumáky Filoména v elegantnom vzhľade, naopak, perfektne sadnú ku každému outfitu do mesta.


Vylepšite svoju obuv

Trápia vás studené nohy? Zakúpte si pár hrejivých vložiek z ovčej vlny a doprajte si extra dávku tepla. A ak vám nové topánky spôsobujú otlaky, zbavte sa ich s našim gélovým chráničom na päty.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.