Ako ušetriť čas pri jarnom upratovaní

Ako ušetriť čas pri jarnom upratovaní

Pripravte svoj byt a terasu na príchod jari s našimi pomocníkmi, ktorí vám upratovanie nielen uľahčia, ale aj urýchlia.

Povymetajte všetky kúty

Na úzke podlahové lišty a zárubne dverí vezmite prachovku s premysleným zakrivením a vytrite s ňou všetky ťažko dostupné miesta. Štrbinu medzi radiátorom a stenou vyčistíte čistiacou tyčou a nečistoty pod sedačkou jednoducho vysajete plochým nástavcom na vysávač.


Čisté okná bez šmúh

Čistenie okien zmeňte na zábavnú činnosť s našim akumulátorovým čističom. Stačí do rozprašovača naliať vodu s čistiacim prostriedkom, naniesť na okná a následne vodu z okien vysať. Okná a zrkadlá vo vašej výške rýchlo a efektívne umyjete s bezkáblovým čističom okien. Pri čistení nezabudnite na okenné rámy, s ktorými vám pomôže naša kefaso škrabkou na drážky.


Perfektne čistý balkón a terasa

Na vonkajšie podlahy použite metlu s tvrdším a odolnejším zmetákom, ktorý vyčistí aj odolnejšie znečistenie. Veľmi účinnou pomôckou na dláždenú podlahu je metla s drôtenými štetinami na škáry – dostane sa do úzkych štrbín a dosiahnete tak želaný výsledok.


Doprajte rukám hydratáciu

Po výdatnej práci s čistiacimi prostriedkami nezabudnite dopriať svojim rukám poriadnu dávku hydratácie. Vaše dlane a nechtové okolie udrží hebké hydratačný krém. Oslabené nechty podporíte spevňujúcim lakom na nechty.




Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.