Tipy na modernú obývačku vo Vintage štýle

Tipy na modernú obývačku vo Vintage štýle

Vytvorte si modernú a útulnú obývačku v štýle Vintage, ktorý nikdy neomrzí.

Kvetová nádielka

Ozdobte svoju domácnosť vhodne vybranými kvetmi, ktoré oživia váš interiér. Prázdny roh môžete vyplniť monsterou alebo kvetom svokrin jazyk. Pohľad z okna zasa ozvláštni aranžmán magnólia, ktorý dostanete spolu s kvetináčom. Ak milujete drevené dekorácie a nábytok, vhodným kvetom pre vašu obývačku je kytica margarétok.

Večerná pohoda pri svetle sviečok

Urobte si romantický večer s partnerom pri sviečkach v svietniku v tvare ruže alebo bieleho kvetu. Pre milovníčky svetelných dekorácií máme pripravený dekoračný strom s motýľmi. Ak máte obývačku ladenú do fialova, určite siahnite po kvetinovom strome, ktorým perfektne vyplníte prázdne miesto.

Vintage vychytávky a dekorácie

Odpočiňte si pri televízii s vyloženými nohami na podnožke, ktorá v sebe ukrýva držiak na časopisy a 2 zásuvky. Budete tak mať všetko potrebné „pri nohe“. Šikovnou dekoráciou je aj biely organizér z dreva, s ktorým bude mať všetko svoje miesto. Dokúpte k organizéru aj rohovú policu v rovnakom štýle a zlaďte si interiér.

Dajte pohovke nový šat

Ušetrite za novú sedačku a kúpte si poťah na kreslo, ktorý sa do vintage obývačky perfektne hodí vďaka vzoru Patchwork. Ako čerešničku na torte dolaďte k obývačke dekoračné vankúše, konferenčný stôl a nová obývačka je na svete.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.