Ako zlepšiť svoj spánok

Ako zlepšiť svoj spánok

Kvalitný spánok je ten, po ktorom sa ráno zobudíte ešte pred budíkom a plná energie. Ako ho docieliť a na čo si pred spaním dávať pozor? 

Kvalitný vankúš

Nebojte sa investície do kvalitného vankúša, ktorý vám kvalitu spánku naozaj zlepší. Vyberajte vankúše, ktoré poskytnú vášmu krku, ramenám aj chrbtici optimálnu oporu a výšku. To všetko nájdete v našom vankúši z pamäťovej peny. Navyše je priedušný a príjemný, takže sa počas noci vyspíte bez nepríjemného potenia. 

Čistá posteľná bielizeň

Posteľná bielizeň sa musí meniť pravidelne, aby bola vždy hygienicky čistá. Nakúpte si niekoľko rôznych druhov, materiálov a farieb do zásoby, aby ste ich mohli vždy obmieňať. Na výber máte nespočetné množstvo druhov. Stačí si vybrať a zásobiť sa.

Zrelaxujte a vypnite mobilný telefón

Dve hodiny pred spaním obmedzte mobilný telefón a zamedzíte tak vplyvu modrého svetla na váš organizmus. Namiesto mobilu si vyhraďte 2 hodiny pre seba a svojich najbližších. Vyskúšajte relaxáciu pri vôni levandule, vonných sviečkach alebo v horúcej kúpeli. Pomôcky na relaxáciu nájdete u nás na webe.

Vyvetrajte a znížte teplotu

Studená sprcha a dobre vyvetraná miestnosť je najlepším liekom na spánok. Ak sa studenej sprchy bojíte, stačí ju nahradiť spánkom v miestnosti, v ktorej nebude viac ako 17 stupňov. 

Prejsť do obchodu


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.